کدام کشورهای دنیا مهد نوآوری بیمه هستند و در چه زمینه ای فعالیت دارند؟

اینجا اینشورتک معنا دارد

دنیا در مسیر انقلاب فناوری قرار دارد و استفاده از فناوری های روز دنیا در تمامی صنایع به چشم می خورد که در این میان صنعت بیمه هم از این قاعده مستثنی نیست.شرکت های بیمه یا بیمه گر ها در این روزها چاره ای جز به کارگیری فناوری های مرتبط با این صنعت ندارند، چرا که دنیا بر مدار دیجیتال ها می گردد. حال سوال این نیست که آیا شرکت های بیمه وارد حوزه استفاده از فناوری های بیمه یا اینشورتک شده اند یا نه ، بلکه سوال اصلی این است که هر کدام تا چه حد از اکوسیستم فناوری های بیمه استفاده می کنند.باید پذیرفت که تمامی شهرها و کشورهای دنیا آمادگی لازم برای استفاده از این فناوری های مدرن را ندارند و در بسیاری از آنها حتی زیرساخت های لازم برای بهره برداری از اینشورتک موجود نیست. به همین دلیل است که برخی از کشورها به عنوان مهد نوآوری بیمه شناخته می شوند و هریک به نحو خاصی ساختار اینشورتک دنیا را تحت تاثیر قرار می دهند.

آلمان –واسطه گری دیجیتالی

به دنبال اشباع بازار صنعت بیمه کشور آلمان اقدام به توسعه فناوری صنعت بیمه کرد و به دلیل تمرکز روی اینشورتک ها و اهمیت آنها در اقتصاد این کشور، نوآوری های زیادی در این صنعت ایجاد شد. به عنوان مثال آلمان اقدام به ایجاد، توسعه و اجرای “اپلیکیشن های مدیریت واسطه گری” که با نام واسطه های مجازی هم شناخته می شوند. در کشور خود و کشورهای همسایه کرد. اپلیکیشن های واسطه گری دیجیتال به دو روش کار می کنند : در درجه اول به مشتریان اجازه می دهند که بیمه نامه ای خود را در اپلیکیشن بارگذاری کنند تا از این طریق بتوانند با استفاده از اپلیکیشن به مدیریت آن بپردازند. و در درجه دوم از این طریق می توانستند قراردادهای خود را لغو یا تمدید کنند یا حتی خدمات جدیدی خریداری نمایند.

بریتانیا-شمار فراوان اینشورتک ها

یکی دیگر از بازارهای سنتی بیمه در دنیا لندن است که در سال های اخیر به سمت تبدیل شدن به یک مرکز اینشورتک در دنیا حرکت کرده است. از میان ۱۲۰۰ شرکت مطرح فعال در حوزه فناوری بیمه در جهان، ۱۷۰ کشور در کشور بریتانیا فعالیت می کنند که دفتر اصلی آنها در لندن واقع شده است. بر مبنای این آمار شهر لندن ۱۴ درصد از کل اکوسیستم مرتبط با اینشورتک دنیا را در خود جای داده است و برنامه ریزی های زیادی برای افزایش شمار شرکت های فعال در حوزه اینشورتک در این شهر اروپایی انجام شده است. از جمله تلاش های انجام شده می توان به برنامه ریزی برای میزبانی کنفرانس های علمی در حوزه اینشورتک اشاره کرد. در سال های اخیر کنفرانس های زیادی در این حوزه در لندن برگزار شده است. اهمیت این صنعت در بریتانیا سبب شد تا سرمایه گذاری روی خلاقیت و نوآوری و زمینه سازی برای جذب سرمایه گذاران فعال در حوزه اینشورتک با سرعت رشد کند.

آمریکا- سرمایه گذاری خطرپذیر

مهم ترین و شناخته شده ترین استارت آپ حوزه اینشورتک در دنیا “لمونید” است که با مدل کسب و کار P2P با زمینه فعالیت در هوش مصنوعی در خارج از امریکا مشغول به کار است. از آنجا که این شرکت بیمه، یک شرکت بیمه گر تمام دیجیتال است و در تمامی مراحل کار شرکت های بیمه از عقد بیمه نامه تا رسیدگی به خسارت را به صورت دیجیتالی انجام می دهد و توسط شرکت های ارائه دهنده بیمه اتکایی نیز حمایت می شود، توانسته بازار بزرگی داشته باشد و مشتریان زیادی به دست بیاورد. برای بسیاری از مردم شرکت لمونید مصداقی از کارایی و عملکرد اینشورتک در دنیا است و موفقیت و شکست این شرکت می تواند فاکتوری تاثیرگذار در ارزیابی افراد در مورد سودآوری اینشورتک باشد.

کشورهای آسیایی-فضای قانونی باز

اینشورتک در قاره آسیا با سرعت زیادی در حال توسعه است و هنک کنگ و سنگاپور توجه ویژه ای به اوج گیری شمار استارت آپ ها در کشورهای اروپایی و امریکا دارند و به دقت عملکرد آنها را رصد می کنند. به طور کلی قاره آسیا منطقه ای مناسب برای صنعت بیمه است زیرا سهم زیادی از شهروندان این قاره بیمه نیستند و بیمه رویکرد تازه ای در بخش های مختلف این قاره به شمار می آید. مهم ترین ویژگی قاره آسیا، جمعیت بالا و شمار بالای کاربران تلفن همراه است. از این رو آسیا می تواند بستر مناسبی برای اینشورتک و دیجیتالی شدن محصولات صنعت بیمه محسوب شود. نکته دیگر این است که فضای قانونی حاکم در این قاره برای نوآوری های حوزه اینشورتک بسیار مناسب است. نظام پولی سنگاپور با بیمه گرها کار می کند و دولت بریتانیا در تلاش است تا بستر لازم برای توسعه نوآوری های دیجیتالی را در منطقه فراهم کند.

استرالیا-چشم اندازی برای آینده

صنعت بیمه در استرالیا ساختاری توسعه یافته دارد و از نظر ارزش ناخالص حق بیمه های پرداختی سهمی بالغ بر ۱۱ درصد از کل حق بیمه های پرداختی در دنیا را به خود اختصاص داده است . استرالیا سیزدهمین اقتصاد بزرگ دنیا است و صنعت بیمه ۵٫۷ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور را در بر می گیرد. شهرهای این کشور برای افرادی که در زمینه فناوری کار می کنند جذابیت زیادی دارد و بیمه گرها فرصت بسیار خوبی برای شکوفا کردن بستر اینشورتک در این کشور دارند. از نظر جغرافیایی، قراردادهای اینشورتک در استرالیا در سال ۲۰۱۶ تنها معادل یک در صد از کل قراردادهای اینشورتک در دنیا بود در حالی که سهم امریکا هریک برابر با ۵۹ درصد، سهم آلمان برابر با ۶ درصد و سهم بریتانیا و چین هریک برابر با ۵ درصد بود.با وجود اینکه شاید در نگاه اول شاید وضعیت اینشورتک در استرالیا چندان مطلوب به نظر نرسد، ولی نشان می دهد که این صنعت فرصت زیادی برای رشد در استرالیا دارد.

برچسب ها:
پیام بگذارید